INTERAKTIVNI ONLAJN KURS AKTIVACIJE (Individualni onlajn kurs sa profesorom)

(sa pisanim i video predavanjima dr Jelene Dostanić, doktora filoloških nauka, autora metode aktivacije pasivnog znanja i udžbenika za sve kurseve u našoj školi)

Polaznicima koji polože završni test, šaljemo sertifikat na kućnu adresu

KONCEPT KURSA

Ovaj onlajn kurs podrazumeva fleksibilni individualni kurs sa profesorom (pristup predavanjima, vežbanjima i zadacima u bilo koje vreme, uz asistenciju profesora u vidu ispravki zadataka, objašnjenja i odgovora na Vaša pitanja pismenim putem, te niste limitirani fiksnim terminima u kojima morate pristupati kursu)

Važna napomena: Ovaj kurs nije kurs preko Skajpa ili slične aplikacije, komunikacija sa profesorom je isključivo pisana (preko platforme) i upravo zbog toga ne morate da se pridržavate fiksnih termina.

Kurs je koncipiran kao intenzivni kurs: Materijali su podeljeni na 3 predavanja nedeljno tokom 4 nedelje (samo je u poslednoj nedelji jedno predavanje umesto 3). Iako je kurs zamišljen kao mesečni (i kod nas u školi traje 4 nedelje), pristup platformi Vam je omogućen tokom 5 nedelja (jedna nedelja je gratis).

Materijalima možete pristupiti kada Vama odgovara (nema fiksnih termina). Komunikacija sa profesorima je isključivo pisana (obuhvata ispravke zadataka, dodatna pojašnjenja, odgovore na Vaša pitanja).

Jedino ograničenje je rok za izradu zadataka (za svaku lekciju rok za izradu i predaju zadataka profesoru je najmanje 2 dana). Zadaci imaju 30 pitanja (primera) i za izradu je potrebno oko 2-3 sata (ako ste detaljni). Za sve zadatke koje niste stigli da uradite ili predate na vreme, imaćete dodatnih 5 dana na kraju kursa (nakon poslednje lekcije), tokom kojih možete poslati profesorima sve zadatke.

Tokom 5. nedelje (ne izlaze nove lekcije) imate produžen (besplatan) neograničen pristup svim materijalima, za utvrđivanje gradiva.

Lekcije se otvaraju na nedeljnom nivou (možete fleksibilno organizovati svoje vreme i rad na materijalima) – Otvorene su sve 3 lekcije čim krene nova nedelja. Kurs počinjemo subotom da biste imali više dana vikenda u 5 nedelja pristupa (da biste imali više vremena za izradu zadataka). Takođe, svake subote (ujutro) otvara Vam se prustup novoj nedelji (nove 3 lekcije).

Nakon izlaska poslednje lekcije (u toku 4.nedelje kursa, pa sve do kraja 5.nedelje kursa možete pristupiti polaganju završnog ispita, u istoj formi poput vežbanja na kursu). Polaznici koji polože kurs, dobiće sertifikat o posedovanju znanja engleskog jezika na nivou B1 (srednji nivo). Sertifikat šaljemo na kućnu adresu, o našem trošku. (važi za slanje na celoj teritoriji Srbije, troškove slanja sertifikata u inostranstvo snosi polaznik)

Kurs se odvija preko platforme za učenje na daljinu, a materijalima pristupate preko svog korisničkog naloga. Nakon prijave na kurs i uplate, kreiraćemo Vam korisnički nalog i poslati pristupnu šifru za kurs na koji ste se prijavili, kao i link preko koga pristupate platformi. Korišćenje same platforme je vrlo jednostavno, poput korišćenja aplikacije fejsbuk.

SADRŽAJ KURSA:

Kurs podrazumeva Aktivaciju pasivnog znanja na nivou B1 i namenjen je polaznicima koji su najmanje nivo A2.

Kurs obuhvata 10 lekcija:

  1. 10 predavanja iz gramatičkih oblasti (pisana i video predavanja dr Jelene Dostanić)
  2. 10 predavanja na temu vokabularskih jedinica (različitih oblasti iz svakodnevnog života, poslovni i finansijski vokabular kao i frazalne glagole) (pisana i video predavanja dr Jelena Dostanić)
  3. mnoštvo gramatičkih zadataka, kao i 10 zadataka aktivacije (po jedan zadatak aktivacije za svaku oblast) sa rešenjima

*Napomene:

ŠTA JE TAČNO KURS AKTIVACIJE?

Ovaj kurs ima za cilj aktiviranje pasivnog, teorijskog znanja kroz vežbe upotrebe jezika u praksi. Pored popunjavanja rupa u gramatici i proširivanja vokabulara, poseban fokus na ovom kursu stavljamo na razumevanje logike engleskog jezika, što kroz posebno kreirane vežbe, omogućava polaznicima da spontano krenu da razmišljaju na engleskom, što je primarni cilj učenja i predstavlja fazu u kojoj se polaznici osposobljavaju za uspešnu komunikaciju na engleskom jeziku. Takođe, ovaj kurs omogućava polaznicima sticanje jedinstvenih uvida o jeziku, koji im obezbeđuju sticanje praktičnog i trajnog znanja. Neophodan nivo znanja za pohađanje ovog kursa je A2.

CENA KURSA: Cena kursa je 99e (u dinarskoj protivvrednosti)

KAKO FUNKCIONIŠE PRIJAVA NA KURS?

Prijavljivanje na Interaktivni onlajn kurs aktivacije je vrlo jednostavno , a vrši se isključivo popunjavanjem prijavne forme na ovoj stranici. Kada je popunite svojim podacima i kliknete da prihvatate uslove korišćenja (odnosno pohađanja kursa), poslali ste prijavu na kurs. Dobićete od nas potvrdu prijave putem mejla u kome Vas naš sekretar informiše o slobodnim mestima na kursu (ograničen broj polaznika je 30 mesečno) i prosleđuje uputstva za uplatu kursa. Uplatom školarine, realizujete upis na kurs. Nakon evidentiranja uplate, dobićete imejl sa fakturom (potvrdom uplate), i pristupnom šifrom za kurs. Na dan početka kursa (ujutro), Vaš korisnički nalog za pristup kursu biće aktiviran. Tog dana dobićete mejl sa linkom za pristup kursu i korisničkim parametrima za prijavu (korisničko ime i šifra). Nakon pristupanja korisničkom nalogu, pristupate na kurs koji ste upisali putem šifre koju ste dobili od nas u prvom mejlu.

Savetujemo Vam da pogledate 2 video snimka koji detaljno objašnjavaju koncept, sadržaj kursa, kao i način funkcionisanja platforme za učenje (možete videti kako izgleda sistem).

Ukoliko imate nejasnoća i pitanja, pogledajte: Često postavljana pitanja

Ukoliko i dalje imate pitanja ili nejasnoća, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na 065/274-08-17 ili imejla na info@englishroom.rs

Ukoliko niste sigurni da je ovaj kurs za Vas (u odnosu na Vaše predznanje), savetujemo Vam da odradite probni test, koji se nalazi na ovom linku. Nakon izrade testa, možete videti rezultat i našu preporuku, ali je važno napomenuti da test nije eliminatorni, i da se možete prijaviti na kurs, bez obzira na rezultate testa. Namena ovog testa je da Vam pomogne u samoproceni i prilikom odluke.

Video

Koncept i sadržaj Onlajn kursa Aktivacije

Sadržaj
00:00 - 03:47 - Koncept kursa
03:48 - 09:20 - 2 Tipa onlajn kursa (Samostalni/Interaktivni)
09:21 - 10:23 - Koji kurs izabrati?
10:24 - 12:37 - Sadržaj kursa
12:38 - 17:23 - Šta je kurs aktivacije?
17:24 - 20:43 - Kako je nastao kurs aktivacije?
20:44 - 22:09 - Kome je namenjen ovaj kurs
22:10 - 22:45 - Kome NIJE namenjen ovaj kurs
22:46 - 24:10 - Ostale informacije

Onlajn platforma Demo

Sadržaj
00:00 - 05:10 - Prijava na platformu
05:11 - 06:48 - Delovi platforme i pristupanje
kursu
06:49 - 15:40 - Materijali na kursu

Forma za prijavu

Mail Telefon
Saglasan sa uslovima Ugovor o online kursu