SAMOSTALNI ONLAJN KURS AKTIVACIJE

(sa pisanim i video predavanjima dr Jelene Dostanić, doktora filoloških nauka, autora metode aktivacije pasivnog znanja i udžbenika za sve kurseve u našoj školi)

KONCEPT KURSA

Ovaj onlajn kurs podrazumeva individualni i samostalni rad (pristup predavanjima, vežbanjima i zadacima u bilo koje vreme, ali bez mogućnosti kontaktiranja profesora radi dodatnih pitanja i objašnjenja)

Kurs je koncipiran kao intenzivni kurs: Materijali su podeljeni na 3 predavanja nedeljno tokom 4 nedelje (samo je u poslednoj nedelji jedno predavanje umesto 3)

Iako je kurs zamišljen kao mesečni (i kod nas u školi traje 4 nedelje), pristip platformi Vam je omogućen tokom 8 nedelja (neograničeno), tako da možete samostalno rasporediti obradu gradiva i prilagoditi dinamiku učenja svojim potrebama. Važno je naglasiti da su sve lekcije otvorene sve vreme i da im možete pristupati neograničen broj puta i u bilo koje vreme, kao i bilo kojim redosledom (tokom svih 8 nedelja trajanja kursa). Međutim, savetuje se da, radi optimalnih razultata, lekcije prelazite po redu.

Kurs se odvija preko platforme za učenje na daljinu, a materijalima možete pristupiti kad god želite, bez fiksnih termina (preko svog naloga). Nakon prijave na kurs i uplate, kreiraćemo Vam korisnički nalog i poslati pristupnu šifru za kurs na koji ste se prijavili, kao i link preko koga pristupate platformi. Korišćenje same platforme je vrlo jednostavno, poput korišćenja aplikacije fejsbuk.

SADRŽAJ KURSA:

Kurs podrazumeva Aktivaciju pasivnog znanja na nivou B1 i namenjen je polaznicima koji su najmanje nivo A2.

Kurs obuhvata 10 lekcija:

  1. 10 predavanja iz gramatičkih oblasti (pisana i video predavanja dr Jelene Dostanić)
  2. 10 predavanja na temu vokabularskih jedinica (različitih oblasti iz svakodnevnog života, poslovni i finansijski vokabular kao i frazalne glagole) (pisana i video predavanja dr Jelena Dostanić)
  3. mnoštvo gramatičkih zadataka, kao i 10 zadataka aktivacije (po jedan zadatak aktivacije za svaku oblast) sa rešenjima

*Napomene:

ŠTA JE TAČNO KURS AKTIVACIJE?

Ovaj kurs ima za cilj aktiviranje pasivnog, teorijskog znanja kroz vežbe upotrebe jezika u praksi. Pored popunjavanja rupa u gramatici i proširivanja vokabulara, poseban fokus na ovom kursu stavljamo na razumevanje logike engleskog jezika, što kroz posebno kreirane vežbe, omogućava polaznicima da spontano krenu da razmišljaju na engleskom, što je primarni cilj učenja i predstavlja fazu u kojoj se polaznici osposobljavaju za uspešnu komunikaciju na engleskom jeziku. Takođe, ovaj kurs omogućava polaznicima sticanje jedinstvenih uvida o jeziku, koji im obezbeđuju sticanje praktičnog i trajnog znanja. Neophodan nivo znanja za pohađanje ovog kursa je A2.

CENA KURSA: Cena ovog kursa je 75e (ukupno, za svih 8 nedelja), u dinarskoj protivvrednosti.

KAKO FUNKCIONIŠE PRIJAVA NA KURS?

Prijavljivanje na Samostalni onlajn kurs aktivacije je vrlo jednostavno i vrši se isključivo popunjavanjem prijavne forme na ovoj stranici. Kada je popunite svojim podacima i kliknete da prihvatate uslove korišćenja (odnosno pohađanja kursa), poslali ste prijavu na kurs. Dobićete od nas potvrdu prijave putem mejla u kome se nalaze i uputstva za uplatu kursa. Uplatom školarine, realizujete upis na kurs. Nakon evidentiranja uplate, dobićete imejl sa fakturom (potvrdom uplate), i pristupnom šifrom za kurs. U tom mejlu ćete dobiti pitanje kada želite da započnete kurs, te Vas molimo da nam odgovorite sa konkretnim datumom koji birate za početak. Tog odabranog dana Vaš korisnički nalog će biti aktiviran, a Vi ćete dobiti novi mejl sa linkom za pristup onlajn platformi, kao i korisničke parametre za pristupanje (korisničko ime i šifra). Nakon pristupanja korisničkom nalogu, pristupate na kurs koji ste upisali putem šifre koju ste dobili od nas u prvom mejlu.

Savetujemo Vam da pogledate 2 video snimka koji detaljno objašnjavaju koncept, sadržaj kursa, kao i način funkcionisanja platforme za učenje (možete videti kako izgleda sistem).

Ukoliko imate nejasnoća i pitanja, pogledajte: Često postavljana pitanja

Ukoliko i dalje imate pitanja ili nejasnoća, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na 065/274-08-17 ili imejla na info@englishroom.rs

Ukoliko niste sigurni da je ovaj kurs za Vas (u odnosu na Vaše predznanje), savetujemo Vam da odradite probni test, koji se nalazi na ovom linku. Nakon izrade testa, možete videti rezultat i našu preporuku, ali je važno napomenuti da test nije eliminatorni, i da se možete prijaviti na kurs, bez obzira na rezultate testa. Namena ovog testa je da Vam pomogne u samoproceni i prilikom odluke.

Video

Koncept i sadržaj Onlajn kursa Aktivacije

Sadržaj
00:00 - 03:47 - Koncept kursa
03:48 - 09:20 - 2 Tipa onlajn kursa (Samostalni/Interaktivni)
09:21 - 10:23 - Koji kurs izabrati?
10:24 - 12:37 - Sadržaj kursa
12:38 - 17:23 - Šta je kurs aktivacije?
17:24 - 20:43 - Kako je nastao kurs aktivacije?
20:44 - 22:09 - Kome je namenjen ovaj kurs
22:10 - 22:45 - Kome NIJE namenjen ovaj kurs
22:46 - 24:10 - Ostale informacije

Onlajn platforma Demo

Sadržaj
00:00 - 05:10 - Prijava na platformu
05:11 - 06:48 - Delovi platforme i pristupanje
kursu
06:49 - 15:40 - Materijali na kursu

Forma za prijavu

Mail Telefon
Saglasan sa uslovima Ugovor o online kursu